0486 50 52 01 info@bvsgietvloeren.be

Over ons

BVS Gietvloeren is jouw expert in het egaliseren van vloeren en het leggen van gietvloeren op kunstharsbasis. Het bedrijf, gevestigd in Kontich, werd in 2007 opgericht door zaakvoerder Bert Van Sebroeck. Hij heeft ondertussen meer dan 15 jaar ervaring met het plaatsen van gietvloeren.

Van zijn vader, een zelfstandige in gietvloeren en soepele vloerbekleding, leerde Bert vloeren leggen die als gegoten zitten. Vandaag verzorgt hij de plaatsing van gietvloeren bij bedrijven en particulieren. Ook om je vloer te egaliseren, bijvoorbeeld als voorbereiding voor een nieuwe vloerbedekking, ben je bij BVS Gietvloeren aan het juiste adres.

PU betonlook

Gietvloeren op kunsthars basis

Bert specialiseerde zich in de populaire gietvloeren op basis van kunsthars.

Oog voor detail, hoogstaande kwaliteit en correcte communicatie draagt BVS Gietvloeren hoog in het vaandel. We wijken niet af van onze offerte en het eindresultaat moet helemaal beantwoorden aan jouw verwachtingen. Want de tevredenheid van onze klant, daar doen we het voor.

Interesse in een gietvloer of nood aan een egalisatie? Stel ons jouw vraag, dan bekijken we persoonlijk jouw situatie en bezorgen je nadien een vrijblijvende offerte op maat.